Turkish Language Webinar – Sürdürülebilir Süreç Yönetimi için Degisim Yönetimi’nin Altin Kurallari

This FREE webinar was recorded on:
Wednesday, September 21, 2011
08:00 PM - 09:00 PM EEST
To continue viewing this content please fill out the form to register and become a Process Excellence member.
Or, if you're already a Process Excellence member, sign in below to view this content.
Become a member to Watch

By entering in your information and submitting the form, you give the sponsor permission to contact you regarding their product and you agree to our User Agreement, Privacy Policy, and Cookie Policy.

Her degisimin zor olmasi gerekli degildir, ancak degisimi uygun sekilde yönetebilmek istediginiz sonuçlari elde edebilmeniz için kritiktir. Iyilestirme çalismalari yönetim araçlari ve tekniklerinin olmamasi nedeni ile basarisiz olmaz. Basarisizligin nedeni süreç liderlerinin degisimin insan boyutunu göz ardi etmeleridir. Stratejik dönüsüm, süreç implementasyonu veya yazilim projeleri konusunda çalisiyorsaniz, bu seminer uzun vadede hayata geçireceginiz herhangi bir degisikligin kalici olabilmesi için sizi uygulanmis ve basariya ulasmis teknikler konusunda aydinlatacaktir.

Bu seminerde asagidaki konulari ögreneceksiniz: 

  • Insanlar degisime neden direnir? Degisime karsi direnci yenmede gerekli yöntemler nelerdir?
  • Stratejinizi hayata geçirmek için kritik adimlar - stratejik sirket vizyonunuzu isletmenizin en tepesinden tüm çalisanlarin günlük islerine kadar nasil indirebileceginizi gösteren pratik ve denenmis öneriler
  • Baska sirketlerin, isleri üzerinde gerçekten etkisi olan sonuçlara ulasmada degisimin “duygusal” boyutunu nasil yakaladigini anlatan pratik vaka çalismalari

 

This Webinar takes place 13:00 EEST (Istanbul)/11:00 BST (London)/12:00 CEST (Paris)/06:00 EDT (New York)/18:00 HKT (Hong Kong)/  21:00 EDT(Sydney). For additional time zones, please use the time converter at http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html.

Host:

Tolga Moral
Sistema Egitim ve Danismanlik A.S. Yönetim Kurulu Baskani
Sistema

Tolga Moral Sistema A.S’nin kurucusudur ve operasyonel mükemmelik ve performans mükemmelligi konularinda 20 yila yaklasan deneyime sahiptir. Is Bankasi, Finansbank, Basak Groupama, Deutsche Post Global Mail, DHL Express, Eczacibasi Intema, Ekol Lojistik,  Iddaa, Dumankaya Insaat ve Turkcell gibi lider ulusal ve uluslar arasi sirketlerle projeler yürütmüstür.

Tolga Moral Bogaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisligi Bölümü’nden mezundur ve kariyerine lider bir üretim firmasinda yönetici adayi olarak baslamistir. Moral, daha sonra DHL Türkiye’ye transfer olmadan önce danismanlik sektörüne geçmistir. Danismanlik deneyimi sonrasinda DHL Türkiye’nin ilk kalite yöneticisi olarak is mükemmelligi programini yöneten Moral, performansa sagladigi katki ile sirketin gerek sektörde gerekse de uluslararasi agda ödüller almasini saglamistir.